Ron Snoeck verzorgt relaties van Bleker Autoteile onvergetelijke dag

Zaterdag 27 oktober reisde het Ron Snoeck Racing Team af naar het Duitse Borken. Nee niet voor een Rallyracing wedstrijd, maar om relaties van Bleker Autoteile een onvergetelijke dag te bezorgen. Bleker Autoteile is sinds 2012 één van de sponsoren van het Ron Snoeck Racing Team en had deze dag een opendag bij hun nieuwe bedrijfspand in het Duitse Borken.

“Vanmiddag hebben we bij sponsor Bleker Autoteile in Borken bij hun nieuwe bedrijfspand samen met mijn broer Max met zijn Westfield Cup een demonstratie verzorgd waar ook een aantal mensen plaats mochten nemen in onze SEAT in de speciaal hiervoor ingebouwde stoel en de Westfield Cup van Max. De reacties waren geweldig! Een aantal proefstarts werden gemaakt, maar ook wat driftwerk werd zeer op prijs gesteld. Een vrouw omhelsde mij nog daarna, die had haar hoogtepunt van het weekend er al opzitten…” vertelde Ron Snoeck enthousiast na afloop.

Er werden die middag volledige sets banden tot door de draad op gereden. Rond de klok van vijf uur was het tweede setje banden versleten en was het tijd om de dag onder het genot van een hapje en drankje te besluiten.

Bleker Autoteile
Vanuit de Bleker Groep is in juli 2007 Bleker Autoteile GmbH opgericht. Bleker Autoteile GmbH is in Duitsland met 67 medewerkers en 450 leveringen per dag de grootste leverancier voor de Franse automerken.

In maart 2010 hebben de heren H. Bleker en J.W. Goorhuis besloten om de activiteiten van Bleker Autoteile uit te breiden naar Nederland. In november 2010 is hieruit de oprichting van Bleker Autoteile Nederland een feit geworden. Vanaf 1 januari 2011 wordt de Nederlandse markt actief benaderd door een team met 2 vertegenwoordigers, 3 klantenservicemedewerkers en een eigen bezorgdienst. Om U als klant goed te bedienen zijn alle medewerkers Nederlandstalig.

Bleker Autoteile vertegenwoordigen de merken: Citroën, Peugeot, Renault en Dacia. Het magazijn heeft 33.000 artikelen op voorraad en er worden dagelijkse leveringen door eigen vakkundig personeel uitgevoerd.

Laat een reactie achter