Ron Snoeck Racing Team met vertrouwen naar openingswedstrijd NK Rallyracing

Aanstaand weekend zal het Ron Snoeck Racing Team aan de start verschijnen van de eerste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap Rallyracing 2014. Na een geslaagde testdag in maart vorige maand, zal het team vol vertrouwen afreizen naar het Eurocircuit in Valkenswaard.

Tijdens deze seizoensopener op het Eurocircuit zal Ron Snoeck zijn SEAT Leon niet alleen kunnen beproeven tegen de Nederlandse en Belgische concurrentie bij de Supercars klasse, maar er zullen ook drie Britten aan de start verschijnen. Tijdens deze eerste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap zal tevens de tweede wedstrijd van het Brits Kampioenschap Rallycross worden verreden op het Brabantse circuit.

“Het is een mooi gevarieerd startveld komend weekend. Met onder anderen mannen als Julian Godfrey uit Engeland en Jochen Coox uit België kijk ik erg uit naar deze wedstrijd. Ik ben erg benieuwd waar we nu staan na de ontwikkelingen van de wintermaanden die tijdens de testdag veel voldoening gaven” aldus Ron Snoeck.

Het circuit is op 13 april al open vanaf 07.30 uur. De vrije trainingen beginnen rond de klok van 10.30 uur, waarna aansluitend de kwalificatiemanches worden verreden en aan het eind van de middag de spectaculaire finaleraces. U bent van harte welkom op het Eurocircuit om Ron Snoeck langs de baan toe te juichen en in de paddock te kijken hoe de monteurs van het team tussen de manches door de auto steeds weer tip top in orde maken.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter