Ron Snoeck Racing Team maakt zich op voor derde ronde NK Rallyracing

De podiumplaats bij de vorige wedstrijd op het Eurocircuit smaakt naar meer voor het Ron Snoeck Racing Team. Komend weekend op zondag 16 juni (Vaderdag) zal Ron Snoeck dan ook weer aan de start verschijnen voor de derde ronde van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing.

Vorige wedstrijd miste Ron wat tractie in de SEAT Leon. “Om meer tractie te krijgen hebben we afgelopen periode gewerkt aan de wielgeometrie, echter is dit testondervindelijk dus we moeten afwachten wat komende zondag het resultaat zal zijn” vertelde monteur Swen ten Pas.

Naast de autosport is Ron ook nog actief in de fietssport om zo zijn conditie op peil te houden. Onlangs heeft Ron zelfs in competitieverband gefietst. “Ik heb twee BMX wedstrijden meegereden. Één clubkampioenschap van Fietscrossclub Lichtenvoorde (FCCL) en één in Haaksbergen, het Nederlands kampioenschap voor clubs, waar er in totaal 1060 aan meededen. Het was wel heel speciaal om daar van deel uit te maken. Alles werd in één dag afgewerkt, om 6 uur was alles klaar! Ik reed mee in de 45plus klasse waar er nog een stuk of dertig van waren waaronder ook enkele dames. Om daar de finale te halen zal er door mij nog behoorlijk getraind moeten worden… en op de fiets blijven zitten!” vertelde Ron al tonend zijn gehavende fietscross helm.

Omdat de wedstrijd komende zondag op Vaderdag valt heeft het Eurocircuit besloten om al het publiek gratis toegang te geven, een leuk Vaderdag cadeau! Kom Ron en het team dus aanmoedigen op het eurocircuit in Valkenswaard. De vrije trainingen zullen rond de klok van 10.00 uur aanvangen waarna vanaf 11.30 uur de kwalificatiemanches worden verreden direct gevolgd door de spannende Finale races.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Bleker Autoteile Nederland

Laat een reactie achter