Ron Snoeck Racing Team hoopt op podiumplaats bij laatste BK Rallycross

Zondag 7 oktober zal het Ron Snoeck Racing Team opnieuw deelnemen aan de wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap Rallycross. Na de gewelddadige strijd tijdens de vorige wedstrijd op het Belgische Duivelsbergcircuit wil Ron Snoeck sportief revanche nemen. Maar voordat er afgereisd kan worden naar Maasmechelen was er veel werk te verrichten voor het team.

Tijdens de vorige wedstrijd was er veel schade opgelopen aan de body van de SEAT Leon. De monteurs hebben weer hun uiterste best gedaan de wagen keurig netjes op te knappen zodat hij er weer schitterend uit ziet op de startgrid. Naast de schade aan de body vertoonde de SEAT ook motorische problemen tijdens de vorige wedstrijd.

De turbo werd gedemonteerd en opgestuurd naar de deskundigen. “We hebben de turbo naar Turbo Service Belgium gestuurd omdat de motor slecht uit de bocht oppakte en iedere keer een rookwolk liet zien. Er bleek inderdaad iets aan te mankeren en dit is weer opgelost dus we kunnen er weer met frisse moed tegenaan en hopen op een podiumplaats” vertelde Ron.

Met elf inschrijvingen bij de Supercars en een kampioenschap wat nog niet beslist is, beloofd het weer veel spektakel op de Duivelsberg. Jos Kuypers heeft de beste papieren in handen en zal er alles aan doen om naast Nederlands Kampioen ook de Belgische titel op zijn naam te schrijven.

Over de toekomst van het Ron Snoeck Racing Team in de koningsklasse van de Rallycross, de Supercars blijft er onzekerheid. Er zijn wel contacten met eventuele sponsoren maar daaruit zijn nog geen concrete deals gekomen. Iedere financiële bijdrage is welkom bij het enthousiaste team, dus heeft u belangstelling ze te ondersteunen stuur dan snel een e-mail naar info@ronsnoeck.com.

Foto’s: Ron Snoeck Racing Team & Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter