Ron Snoeck Racing Team goed voorbereid naar laatste wedstrijd

Aankomende zondag, 6 oktober, wordt op het Belgische Duivelsbergcircuit de laatste Rallycross wedstrijd van dit seizoen verreden. Deze wedstrijd telt mee voor zowel het Belgisch- als Nederlands Kampioenschap. Ron Snoeck zal goed voorbereid aan de start verschijnen doordat hij afgelopen weekend veel rondes heeft kunnen rijden met de SEAT tijdens de sponsordag van de Duitser Andreas Steffen op de Estering in het Duitse Buxtehude.

“De sponsordag was van Andreas Steffen die voor zijn sponsors deze dag georganiseerd had en ons daarvoor ingehuurd had. Zeker was dit tevens een goede voorbereiding, immers hoe meer kilometers  hoe beter, want zoveel rijden wij er in de Rallycross niet… We hebben daar een rondje of 60 gereden, allemaal blije gezichten en alle teamleden hebben ook nog mee kunnen rijden! Ik denk dat ik deze ervaring zeker kan gebruiken aanstaand weekend, en zal er alles aan doen om het podium te bereiken!” aldus Ron Snoeck.

Een podiumplaats is dus het doel van komende wedstrijd voor het Ron Snoeck Racing Team. Een eindklassering in de top 3 van het Nederlands Kampioenschap is al een feit, maar er zal hard moeten worden gestreden om de huidige tweede positie in het tussenklassement te behouden. Er was voor aanvang van dit seizoen al besloten om niet mee te strijden voor het Belgisch Kampioenschap maar door de vergaarde punten tijdens de gecombineerde NK/BK wedstrijden staat Ron Snoeck momenteel toch nog op een zevende plaats in het tussenklassement van het Belgisch Kampioenschap en bestaat de mogelijkheid om zelfs op een vijfde positie in de eindklassering te eindigen. Onderstaand filmbeelden van de voorgaande wedstrijd op het Duivelsbergcircuit.

Foto’s: Dave Smeets

Laat een reactie achter