Ontwikkeling gaat door en vertrouwen blijft!

Zondag 16 september komt het Ron Snoeck Racing Team in actie op het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen bij de voorlaatste wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap Rallycross. In een eerder bericht meldden wij u dat er keuzes gemaakt moeten worden voor de toekomst, ondanks dat heeft het team de afgelopen periode niet stil gezeten en hebben gezorgd dat de SEAT Leon weer in topconditie verkeerd.

“De motor is naar Voss motorsport geweest om een paar technische problemen uit de weg te ruimen (minor) en het achterdifferentieel is voorzien van een nieuwe sterkere ophanging om ten enenmale verlost te zijn van breuk etc. De ontwikkeling van de auto gaat nog steeds door, ondanks het feit dat we nog niet weten of we in deze klasse verder gaan…” vertelde monteur Henk Elferdink.

Het team kan dus onbezorgd aan de start verschijnen op het Duivelsbergcircuit om de strijd aan te gaan met de concurrentie. “Ik heb er vertrouwen en zin in, komend weekend!” aldus de altijd enthousiaste Ron Snoeck.

Tijdens deze Belgische wedstrijd zullen ook de rijders uit het Duits Kampioenschap Rallycross in actie komen op het circuit in Maasmechelen. Het beloofd dus een mooie dag met veel actie te worden!

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter