Na tijd van beraad zal Ron Snoeck ook bij de vierde NK Rallyracing in actie komen

Na alle feestelijkheden rondom het huwelijk van monteur Swen ten Pas heeft het Ron Snoeck Racing Team afgelopen dagen goed moeten nadenken over de race van komend weekend. Op het Eurocircuit in Valkenswaard zal zondag 14 juli de vierde en tevens laatste wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing worden verreden. Een weekend later staat direct al de vijfde wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap op de kalender welke gecombineerd verreden wordt met een wedstrijd van het Engelse kampioenschap waardoor er een mooi vol startveld wordt verwacht op het Duivelsbergcircuit.

Ron Snoeck wil graag rijden in België maar had de angst dat tijdens de wedstrijd van komend weekend in Valkenswaard schade gereden wordt welke in de dan korte tijd misschien niet te herstellen is en er niet gestart kan worden in België. Na beraad met het team is er besloten om toch gewoon te starten op het Eurocircuit omdat er toch ook een tweetal zaken zijn die getest moeten worden.

Bij de vorige wedstrijd voor het NK Rallyracing kampte de SEAT Leon met een slippende koppeling, afgelopen periode is de koppeling vervangen en zal dus komende weekend zijn vuurdoop krijgen. Daarnaast wil het team opnieuw iets met de wielophanging proberen en dat kan eigenlijk alleen goed als de SEAT in actie komt op een circuit.

Wilt u Ron Snoeck met eigen ogen in actie zien, dan bent u komende zondag van harte welkom op het Eurocircuit in Valkenswaard waar u in de paddock uiteraard ook Ron en de monteurs persoonlijk kan spreken en de SEAT van dichtbij kan bewonderen. De vrije training start om 10.00 uur met aansluitend rond de klok van 12.00 de kwalificatiemanches en aan het eind van de middag de spannende finaleraces!

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Bleker Autoteile Nederland

Laat een reactie achter