Monteur Swen ten Pas van het Ron Snoeck Racing team getrouwd!

Afgelopen vrijdag 5 juli 2013 trad Swen ten Pas in het huwelijksbootje met Wendy te Kronnie. Swen en Wendy kenden elkaar al vele jaren, maar in 2009 sloeg de vonk pas echt over en begonnen aan een serieuze relatie met elkaar. Vier jaar later bezegelden beide geliefden hun liefde voor elkaar en besloten te gaan trouwen, maar voordat er getrouwd werd kwamen ook de andere leden van het Ron Snoeck Racing team nog in actie.

“In de aanloop naar de bruiloft kwam Swen met het mooie idee om met de race auto vanaf het gemeentehuis in Winterswijk naar Zalencentrum Nijenhuis te rijden waar het grote feest zal plaats vinden. Maar zoals iedereen wel weet mag je eigenlijk niet met de race auto de openbare weg op. Daarvoor moest er natuurlijk wel toestemming zijn van de politie en de Gemeente. Maar gelukkig was dit geen probleem zo lang er maar een auto voor en achter reed” wist teamlid Ivo van Wezel te vertellen.

“In de week van de bruiloft heeft Swen op dinsdagavond een paar rondje kunnen rijden om toch zo even het gevoel te krijgen met de koppeling, aangezien deze toch heel anders is als in een normale personen auto” ging Ron het verhaal verder.

De woensdag voor de grote dag heeft Swen samen met zijn goede vriend Roel Berenschot de SEAT Leon van het team helemaal schoongemaakt en gepoetst zodat hij er op de vrijdag schitterend bij zal staan. Op Woensdag avond hebben Ron, Marko, Henk & Ivo een spandoek gemaakt, en deze op gehangen in de tuin bij Swen & Wendy.

“Vrijdag was dan de grote dag. Om één uur werden Swen & Wendy getrouwd in het gemeentehuis in Winterswijk. Ze waren er in hun eigen trouwauto een Opel Speedster  gekomen. In de tussentijd hebben wij als team de trouwauto vervangen door de race auto. Toen ze naar buiten kwamen werden er een paar mooie foto’s gemaakt en reed Swen samen met Wendy weg.

Marko voorop met zijn Ford Focus RS gevolgd door Swen en Wendy in de Seat en daarachter Ron in de Opel Speedster. Onderweg werden er nog foto’s gemaakt bij de race auto en daarna werd de weg vervolgd naar Zalencentrum Nijenhuis” vertelde Ivo voordat hij ging deelnemen aan het feest…..

En dat het een mooi feest is geworden daar in de achterhoek kan ik u wel verzekeren!!!

Laat een reactie achter