Na Duits feestje hopelijk ook een feestje in eigen land voor Ron Snoeck Racing

Aankomend weekend zal op zondag 11 mei de tweede wedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing worden verreden. Nadat Ron Snoeck twee weken geleden op de Duitse Estering als winnaar over de eindstreep kwam en samen met zijn team een feestje kon vieren, hoopt het team dit op het Eurocircuit in Valkenswaard te kunnen herhalen!

“In Duitsland was de SEAT top, we hebben afgelopen weken weinig veranderd aan de wagen, want een winnend team moet je niet veranderen” vertelde Ron Snoeck vol goede moed vanuit de thuisbasis in Winterswijk.

Momenteel staan er serieuze concurrenten ingeschreven bij de Supercars voor komende wedstrijd. Ron Snoeck zal de strijd aan moeten gaan met zijn landgenoten Jan van Loon en terug van weggeweest Marcel Ottink. Ook staan de Belgen Ronny Scheveneels, Koen Pauwels en Jochen Coox op de deelnemerslijst van het Eurocircuit.

“Een mooi startveld voor komende wedstrijd, dit zal ons laten zien of we onze zaakjes echt goed op orde hebben en serieus kunnen gaan denken aan het eventueel winnen van de titel van het NK dit jaar” ging Ron Snoeck enthousiast verder.

Naast de Supercars klasse zullen ook de rijders uit de Super1600 klasse, de Supernationals min en plus 2000cc klasse, de RST Junior Cup, de FRR Sprinters en Superklasse en de 2CV Cross aan de start verschijnen. In totaal zullen er 104 coureurs met elkaar de strijd aan gaan voor de dagoverwinning.

Om 10.00 uur zullen de trainingen verreden worden, waarna om 11.00 uur de kwalificatiemanches zullen aanvangen met aansluitend de finaleraces. Rond de klok van 17.30 uur zal bekend zijn of het Ron Snoeck Racing Team opnieuw feest kan vieren! Uiteraard bent u uitgenodigd om Ron Snoeck en zijn team aan te moedigen en naar de winst toe te juichen.

 Foto’s: Remond Verloop & Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter