Het nieuwe jaar in met het Ron Snoeck Racing Team

Via deze weg willen Ron Snoeck en zijn team een wens uitbrengen voor 2013.

 

Beste vrienden en sponsors,

Een super, sportief en vooral gezond 2013 toegewenst!

We gaan nog een jaar door met de Supercars, zijn er nog druk mee bezig om een aantal verbeteringen aan te brengen die het geheel betrouwbaarder en sneller zullen maken.

Nee, ik denk er niet aan om te stoppen maar denk er wel aan om een keer om financiële reden in een andere klasse te gaan rijden. Net als afgelopen jaar zullen we elke Euro 2 keer omdraaien voordat die uitgegeven wordt, maar we rijden!

Ik heb er wel vertrouwen in dat we mooie wedstrijden gaan zien, zoals het er nu uitziet zullen er tijdens elke nationale race gemiddeld 10 Supercars zijn, en dit ook van hoog niveau.

Ik hoop dat we velen van jullie dit jaar kunnen begroeten en willen jullie alvast bedanken voor jullie steun!

Groeten Ron Snoeck

Hallo beste sponsors en sportvrienden van Ron Snoeck Racing.

Het rallycross seizoen 2012 is alweer enkele maanden afgesloten en het heeft ons tegenslag, maar ook sportieve hoogtepunten en een mooie 3e plek in het nederlands kampioenschap gebracht. Zo was het een uitdaging om met een zeer beperkt budget, toch een competitieve auto aan de start te brengen en was er de blijdschap toen voor de eerste keer een C finale haalden tijdens de EK wedstrijd in Valkenswaard.

Wij zijn ontzettend blij met de financiële en morele ondersteuning van onze, veelal, jarenlange sponsoren. Zonder jullie hulp zouden we nooit zo’n project als dit kunnen verwezelijken.

Ook de supporters die ons tijdens de wedstrijden, maar ook tijdens onderhoud, reparatie en bij het zoeken naar technische probleem oplossingen met raad en daad terzijde staan, zijn wij zeer erkentelijk.

Voor het komende seizoen hopen we weer op jullie morele en sportieve ondersteuning. Wij hebben weer de nodige kolen op het vuur en zullen ons uiterste best doen om dit jaar weer een stapje hogerop te komen.

Kom vooral weer ( of eens ) kijken naar de spannende wedstrijden tijdens een of meerder rallycross wedstrijden in Valkenswaard. Laat weten dat u geinteresseerd bent om ons te bezoeken, dan nemen we een biertje extra mee…;-)

Voor u allen wens ik een gezond, sportief en zakelijk goed 2013 toe en.. Stay Tuned!

Henk Elferdink.

De alle beste wensen van mijn kant naar alle gasten, sponsoren,teamleden en mede sportliefhebbers van de rallycross. Bij deze wil ik jullie een heel mooi en sportief 2013 toe wensen. Dat we er maar een sportief rally jaar van mogen maken met een mooi deelnemers veld en mooie wedstrijden. Waarbij wij als team weer streven naar vele wedstrijden met goede resultaten en dat we natuurlijk de boel zoveel mogelijk heel houden.

Groeten Swen

Via deze weg wens ik alle sponsors, relaties en autosport fans een gezond en vooral en een sportief 2013 toe.

Gr. Ivo

Nu mist u natuurlijk Marko op deze pagina. Marko is mee met de legendarische Dakar Rally, wij zullen hem bij zijn terugkomst vragen te vertellen over zijn ervaringen tijdens de Rally en zullen deze dan met u delen.

Foto’s: Patrick wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter