Aannemersbedrijf Wiggers toont in 2014 vertrouwen in Ron Snoeck Racing Team

In de tijden dat er niet wordt geracet wordt er natuurlijk hard gewerkt aan de SEAT Leon om deze in het nieuwe raceseizoen van 2014 weer in goede conditie aan de start te laten verschijnen. Naast het sleutelen is het ook zeer belangrijk om contact te onderhouden met de bestaande sponsoren en om te zoeken naar nieuwe sponsoren.

Ron Snoeck wil dan ook graag een nieuwe sponsor bekend maken, “Wij kunnen als team Aannemersbedrijf Wiggers uit Winterswijk verwelkomen als sponsor van het Ron Snoeck Racing Team. Ik ken eigenaar Martijn Wiggers al langere tijd en heb hem afgelopen seizoen eens uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen, dit bleek voor ons een goede zet want aansluitend mochten wij hem nog een aantal keer verwelkomen bij ons op de paddock. Martijn is enthousiast geraakt van de manier waarop wij onze sport beoefenen en wil is vanaf komend jaar ondersteunen doormiddel van sponsoring.”

“Zoals Ron al vertelde zijn wij geen onbekende van elkaar, ik volg Ron en zijn team al enkele jaren met hun race activiteiten. Toen er mogelijkheden binnen onze onderneming waren om het Ron Snoeck Racing Team te ondersteunen heb ik niet lang hoeven na te denken en heb de toezegging gedaan dit te gaan doen. Wij vinden het leuk om een raceteam uit onze vestigingsplaats Winterswijk te kunnen ondersteunen. Het is al bekend dat wij als bedrijf bouwen, en hopen dat het Ron Snoeck Racing Team met onze sponsorbijdrage kan verder bouwen aan hun doel in de autosport” vertelde Martijn Wiggers vol enthousiasme!

De naam Wiggers staat sinds 1950 voor een betrouwbaar Winterswijks aannemersbedrijf. De leiding is inmiddels in handen van de derde generatie, Martijn Wiggers. Wiggers is gespecialiseerd in bouwen in de volle breedte, van dakkoepel tot bedrijfshal, nieuwbouw van woning en kantoorruimte, casco en turnkey, onderhoud en uitbreiding, zowel klein als groot. Met altijd het juiste overzicht en een vakkundig oog.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter