Verbeterde motor voor nieuw seizoen mede dankzij Flatlander

2014 staat voor de deur en de start van het nieuwe Rallycross seizoen is al over een maand of drie. Het Ron Snoeck Racing Team heeft afgelopen periode niet stil gezeten en zijn momenteel in een ver gevormd stadium met het verbeteren van de SEAT Leon. “Komende week komt de motor en bak er weer in en dan de nieuwe computer en kabelboom nog, en dan naar de testbank…” vertelde Marko Kruisselbrink vanuit de thuisbasis in Winterswijk.

Dankzij de voorzetting van de sponsoring door Flatlander Performance Parts is het team nu in het bezit van kwalitatieve top producten zoals onder anderen een speciale koppakking, de Heavy Duty zuigers van Wiseco, de Pauter drijfstangen en Supertech kleppen. “Wij zijn zeer blij dat Flatlander ons ook komend jaar wilt sponsoren” begon Ron Snoeck, “Met de kwalitatieve producten die wij tot onze beschikking hebben gekregen van Flatlander kunnen wij de auto nog beter en sneller maken zodat wij nog beter met de top in onze klasse kunnen meestrijden.”

Flatlander Performance Parts is met al meer dan 40 jaar ervaring en drie grote magazijnen een grote speler in de EU op het gebied van auto-onderdelen. Door de goede ondersteuning en snelle levering heeft Flatlander Performance Parts een grote en zeer tevreden klantenkring waaronder motorbouwers, tuners en ook particuliere klanten. Naast de onderdelen van de beste merken kan Flatlander Performance Parts ook maatwerk op vele opzichten leveren.

Voor het Ron Snoeck Racing Team is Flatlander een welkome sponsor die sinds 2010 een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de auto waardoor Ron zeker in 2014 podiumplaatsen zal gaan bemachtigen.

Foto’s: Patrick Wenting – www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter