Spannende finalerace voor Ron Snoeck Racing Team tijdens laatste BK

DSC_1632_M3-009

Aankomende zondag, 12 oktober, zal voor het Ron Snoeck Racing Team een spannende dag worden. Met een voorsprong van acht punten op de Belg Jochen Coox heeft Ron Snoeck goede papieren in handen om de Belgische titel op zijn naam te schrijven. “Zou wel gaaf zijn, eindelijk mijn 14e titel!” aldus Ron Snoeck.

DSC_0759_M1-002

Ondanks de geruchten dat Coox niet aan de start zal verschijnen van de laatste en beslissende BK Rallycross wedstrijd op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen vanwege de opgelopen schade aan zijn wagen tijdens de WK wedstrijd in Buxtehude is Ron Snoeck toch behoedzaam, “Zeker weten we het pas zondag dat Coox niet rijdt, het zou mooi zijn als hij gewoon de competititie kan brengen die we van hem gewend zijn. Donderdag nog met de SEAT voor alle zekerheid naar MTO voor een checkup. Ik laat voor alle zekerheid ook donderdag mijn bmx trainingsavond maar even lopen, ik heb al een keer tijdens zo een dergelijke wedstrijd met een gescheurde sleutelbeen moeten rijden omdat ik gevallen was met de mountainbike…”.

DSC_1621_M3-007

Tijdens deze laatste wedstrijd is voor het Ron Snoeck Racing Team een top vijf klassering bij de Supercars al voldoende om de Belgische Titel binnen te halen, echter blijft het een mechanische sport en is er van alles mogelijk…!

DSC_1658_M3-010

Wilt u de spannende ontknoping van het kampioenschap zelf bijwonen, kom dan aanstaande zondag naar het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen. In de ochtend zullen omstreeks 09.30 uur de trainingen worden verreden waarna rond 11.00 uur de kwalificatiemanches zullen aanvangen met aansluitend in de middag de finaleraces.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com