Ron Snoeck Racing Team, op naar opnieuw een podium op het Duivelsbergcircuit!

D3C_5881

Na een rustperiode van bijna anderhalve maand mag Ron Snoeck de paardenkrachten van de SEAT Leon weer los gaan laten op het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen. Het Ron Snoeck Racing Team zal aankomend weekend zeker proberen om opnieuw op het podium te eindigen, na de twee podiumplaatsen tijdens de Rallycross Challenge Europe wedstrijden en de vorige BK Rallycross wedstrijd begint het al aardig een gewoonte te worden.

Een podiumplaats zal tijdens de vierde wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Rallycross zeker niet cadeau worden gegeven, met de inschrijvingen van Marcel Ottink, Ronny Scheveneels, Wil Teurlings, Johnny Verkuringen, Jos Jansen en Jochen Coox zal er zeker voor iedere centimeter worden gestreden in de Supercars klasse. Tevens zal er gestreden gaan worden met de coureurs uit de DRX, Deutsche Rallycross-Meisterschaft International 2015. Zij zullen zondag 13 september te gast zijn op het Duivelsbergcircuit en tevens gaan strijden voor punten in hun eigen Duitse Kampioenschap. Er zullen ongeveer 35 Duitse coureurs, verdeeld over de Supercars, Super1600 en Touringcars klasse, afreizen naar Belgiƫ.

RV1_3515

“De auto is weer geheel nagekeken en gecontroleerd door het team, en er zijn afgelopen maandag door Telly van MTO nog wat check ups doorgevoerd. We hebben nog twee races te gaan in deze klasse, en we zullen er uit halen wat er in zit!” aldus Ron Snoeck.

In de ochtend om 08.30 uur worden de vrije trainingen verreden met om 09.45 uur de start van de kwalificatiemanches. Aansluitend wordt er om 15.30 uur gestart met de semi-finales en tot slot de beslissende finale races.

Foto’s: Patrick Wenting & Remond Verloop | www.Race2Fast.com