Ron Snoeck Racing Team klaar voor nieuwe uitdaging!

volvo-c30

Wachten op het Rallycross seizoen van 2017 duurt te lang voor het Ron Snoeck Racing Team, dus op zondag 9 oktober staat het team al aan de start van de finale wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap Rallycross. Nadat dit jaar bijna een volledig seizoen is geracet in de LMV8 Oval Series, de SEAT Rallycross Supercar is verkocht, is er zo’n twee weken geleden een nieuwe Rallycross wagen gekocht.

De nieuwe Rallycross bolide waarmee Ron Snoeck de strijd zal aangaan is een achterwiel aangedreven Volvo C30 2000cc. Er zal worden gestreden in de Supernationals -2000cc klasse. Met een achterwiel aangedreven wagen in een voor het team nieuwe klasse begint een nieuwe uitdaging in de Rallycross!

“Ik zal eerst nog aan de achterwielaandrijver moeten wennen, dus verwacht nog geen bijzondere resultaten. Na deze testrace zal de auto geheel gedemonteerd worden en op onze eigen manier weer netjes opbouwen. Onze motortechnische partners, inmiddels ruim 15 jaar, Voss motorsport ,MTO engineering en Flatlander performance parts zullen zich weer ontfermen over hetgeen waar ze goed in zijn” vertelde Ron Snoeck die al uitkijkt naar aankomende zondag!

Foto: Johan Dingenen