Ron Snoeck Racing Team blij met verlenging sponsoring van Eurol

Ook in 2014 zal Eurol weer zichtbaar zijn op de SEAT Leon van het Ron Snoeck Racing Team. Met deze voortzetting gaan het Ron Snoeck Racing Team en Eurol voor het elfde jaar op rij de samenwerking aan. In 2003 was Eurol al zichtbaar op de SEAT Ibiza van Ron Snoeck, toen rijdend in de Divisie 1A (Super1600 klasse).

In de afgelopen jaren heeft het team hoogtepunten meegemaakt maar ook minder goede tijden, maar de ondersteuning van Eurol in alle tijden gaf het team de mogelijkheid het beste uit ieder seizoen te halen. “Wij zijn heel blij met de toezegging van Eurol voor komend seizoen. Wij hebben zeer veel waardering voor een sponsor die ons voor langere perioden ondersteund, in goede en minder goede tijden” vertelde Ron Snoeck.

Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van Smeermiddelen. Het bedrijf uit Nijverdal heeft als totaalleverancier een full-service benadering met een zeer compleet producten assortiment. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeiervloeistoffen, koelvloeistoffen, remvloeistoffen, metaalbewerkingvloeistoffen en undercoatings.

Foto’s: Gerrit Blijleven & Patrick Wenting | www.race2fast.com

 

Laat een reactie achter