Ron Snoeck kijkt uit naar Pinksterraces op Raceway Venray

DSC_3213-004

Tijdens de Pinksterraces op Raceway Venray wil het Ron Snoeck Racing Team proberen aansluiting te vinden bij de top van de LMV8 klasse. Na de stroeve start tijdens de in maart van dit jaar verreden wedstrijd heeft het team hard gewerkt aan de Late Model V8 Chevrolet Camaro en de wagen eerder deze maand in aanloop naar komende wedstrijd getest. “Nadat we de achteras recht hebben gezet en nog wat aanpassingen hebben gedaan zijn we gaan testen, en waren meteen sneller. Wel is het opletten wanneer je met zon achterwielaandrijver op het gas gaat, en dan ook nog gedoseerd…” vertelde Ron Snoeck.

DSC_3338-008

Na de positief verlopen test kijkt Ron Snoeck uit naar de wedstrijd van aankomend weekend, “De wagen voelt een stuk vertrouwder aan en ik kijk er naar uit om mee te kunnen met de andere collega’s.” Op zondag 15 mei worden er door de LMV8 klasse twee manches verreden met tot slot aan het eind van de dag een finale race. Op maandag 16 mei krijgen de rijders in de ochtend de gelegenheid om te trainen waarna er op de dag weer twee manches zullen worden verreden welke opnieuw worden afgesloten met een finale race.

DSC_4304-017

Naast de Ukke pukke race, de Stockcar F1 en F2 en de Hotrod’s komt ook de NASCAR Whelen Euro Series komend weekend in actie op Raceway Venray. Met goed gevulde deelnemersvelden beloofd het een mooi racespektakel te worden.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com