Na regen komt zonneschijn, en hopelijk blijft hij schijnen!

DSC_2685_M1-016

Het had een mooi laatste jaar in de Supercar klasse moeten worden voor het Ron Snoeck Racing Team. Echter besloot de techniek anders en kampte het team de eerste twee wedstrijden van het BK Rallycross met mechanische problemen. Maar zoals het gezegde luid: “Na regen komt zonneschijn”, kwam afgelopen weekend de boodschap van Ron Snoeck, “Eindelijk de problemen zijn opgelost!”

Het gehele team heeft veel vrije tijd opgeofferd om de oorzaak van de problemen met de SEAT Leon te lokaliseren en met hulp van derden op te lossen. “Nadat de koppakking voor de tweede keer het begeven had, werd er besloten om even alles op een rij te zetten en werd er in samenwerking van Fredy van Voss Motorsport en Frank van Sweedspeed een op maat gemaakte pakking besteld”, begon Ron Snoeck het verhaal over de oplossing, “Vorige week maandag werd er door Telly van MTO Engineering uitvoerig getest en alles zag er hoopvol uit. Om het zekere voor het onzekere te nemen werd er besloten om vrijdag naar Thedinga Test Track in Emmen te gaan en een praktijktest door te voeren die uitstekend verlopen is, een aanrader daar trouwens, vriendelijke mensen!”

“Nu moet er weer eens gereden worden. We gaan dat aanstaand weekend doen op 9 en 10 mei in Maggiora Italië!” riep Ron Snoeck enthousiast uit. Het Ron Snoeck Racing Team reist dus komend weekend af naar Italië om deel te nemen aan de tweede ronde van het Italiaanse Trofeo Rallycross Maggiora. Hopelijk blijft de zon nu schijnen voor het team en kunnen ze na afloop van de wedstrijd met een mooi resultaat terug naar Nederland!

Foto: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com