Het podium op het Duivelsbergcircuit smaakt naar meer!

Op zondag 8 september aanstaande zal het Ron Snoeck Racing Team weer present zijn op het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen. Die dag wordt de voorlaatste wedstrijd voor het Belgisch Kampioenschap Rallycross verreden waarbij de te behalen punten ook meetellen voor het Nederlands Kampioenschap.

Nadat Ron Snoeck vorige maand tijdens de Belgische manche van de Rallycross Challenge Europe een mooie derde plaats wist te behalen, is de smaak van het podium versterkt en hoopt het team ook komend weekend te mogen proeven!

Doordat de SEAT tijdens de Nederlandse manche van de Rallycross Challenge Europe was verhuurd aan Jan Langenberg is er voldoende budget verkregen om deel te kunnen nemen aan de laatste twee wedstrijden op Belgische bodem. “Ik vind het Duivelsbergcircuit een leuk circuit om te rijden en ben blij dat we voldoende budget hebben kunnen vergaren voor de laatste twee wedstrijden” vertelde Ron Snoeck in aanloop van de voorlaatste wedstrijd van komend weekend. De laatste wedstrijd zal op 6 oktober verreden worden.

Voordat het Ron Snoeck Racing Team af zal reizen naar het Belgische Maasmechelen zal de SEAT eerst nog aanwezig zijn bij sponsor Snoeck-Huiskamp Autoschade uit Winterswijk. Ter ere van het 100-jarig bestaan van Huiskamp Carroseriefabriek wordt er op zaterdag 7 september een feestelijke open dag georganiseerd waarbij verschillende demo’s en bijzondere auto’s aanwezig zullen zijn. Ook is er de mogelijkheid om een kijkje in de werkplaats te nemen en de gehele dag staat de gezelligheid voorop!

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Laat een reactie achter