Het nieuwe Rallycross wapen voor het Ron Snoeck Racing Team is klaar!

DSC01167

Nadat er de laatste weken nog hard is gewerkt door het gehele Ron Snoeck Racing Team is de auto klaar voor de start van het Rallycross seizoen. Afgelopen week zijn de laatste handen gelegd aan de opnieuw opgebouwde Volvo C30 waarmee Ron Snoeck de strijd zal aangaan met de concurrentie in de SuperNationals -2000cc klasse.

DSC01182

“Afgelopen maandag is de auto bestickerd door Rekla Oost, die super werk hebben afgeleverd. Dinsdag zij we op de vermogensbank bij MTO Engineering geweest om de laatste puntjes op de i te zetten” vertelde monteur Ivo van Wezel.

DSC01176

“De planning voor dit seizoen is om alle wedstrijden te gaan rijden voor het Belgische Kampioenschap en als het uitkomt wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap. Op voorhand licht onze prioriteit bij het Belgische Kampioenschap. Helaas laat ons budget het nu nog niet toe om wedstrijden voor het Europees Kampioenschap te kunnen gaan rijden” aldus Ron Snoeck.

DSC01170

“Natuurlijk willen we de verwachtingen in het begin nog niet te hoog leggen. Maar één ding is zeker, we gaan er alles aan doen om zo hoog mogelijk te komen met de Volvo. Een top vijf plaats in het kampioenschap moet er zeker inzitten! Via deze weg willen wij graag al onze sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om deze auto opnieuw op te bouwen bedanken” vertelde Ron Snoeck tot slot.

DSC01177

Zondag 5 maart aanstaande krijgt de Volvo C30 zijn vuurdoop voor het nieuwe Rallycross seizoen tijdens de openingswedstrijd van het BK Rallycross op het Duivelsbergcircuit in het Belgische Maasmechelen.