Ron Snoeck Racing en Snoeijers Motorsport slaan handen ineen

Nadat de Volvo C30 van het Ron Snoeck Racing team is verkocht aan het Rebane RX team in Estland, is er lang nagedacht over een vervolgstap voor het team. Uiteindelijk is er een samenwerking uitgerold met Marcel Snoeijers. Het onderhoud en service wordt gedaan in samenwerking tussen het team van Marcel en het Ron Snoeck Racing Team, terwijl afwisselend Marcel en Ron achter het stuur kruipen van de Renault Megane.

Met deze terugkeer in de RX3 klasse (voorheen Super 1600) komt het Ron Snoeck Racing Team weer terug in de klasse waarin grote successen zijn behaald. Met meerdere Nederlandse, Belgische en zelfs twee Europese titel op zak maakt dit een mooie en uitdagende terugkeer in de RX3 klasse.

In de afgelopen tijd is de Renault Megane volledige opnieuw opgebouwd. De resterende wedstrijden van het seizoen 2022 gaan gebruikt worden als test wedstrijden waarna er in 2023 weer een volledig seizoen afgewerkt gaat worden.

De eerste wedstrijd waar de Renault Megane weer aan de start zal staan is in het weekend van 1-2 oktober op het Eurocircuit in Valkenswaard met Marcel Snoeijers achter het stuur.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar Eurol die het al bijna 20 jaar mogelijk maken om deze sport te beoefenen.