Livery LMV8 Ron Snoeck Racing Team gepresenteerd op Racing EXPO

DSCF1061

Dit weekend zal de LMV8 auto van het Ron Snoeck Racing Team voor het eerst in haar officiƫle livery getoond worden aan het publiek. De auto zal te bezichtigen zijn op de grootste Auto & Motorsport, Design en Tuningbeurs van Nederland, de Racing EXPO in Leeuwarden.

DSCF1068

Het oval racen is voor Ron Snoeck niet geheel nieuw, maar het racen in een LMV8 auto wordt voor hem toch zeker wel een uitdaging dit jaar, “Als er mogelijkheden komen om te testen zullen we daar graag gebruik van maken, ik heeft immers nog geen race ervaring met achterwielaandrijving, en zeker niet met dit vermogen.”

DSCF1063

De bescheiden Ron Snoeck blaast zeker niet hoog van de toren als je vraagt naar zijn verwachtingen van zijn debuutjaar in de LMV8, “De verwachting van dit seizoen is dat we om te beginnen al blij zijn met een plek in het middelveld, en vandaar proberen sneller te worden. We verheugen ons al wel op de geweldig mooie accommodatie van Raceway Venray, misschien dat er dit jaar ook gereden kan worden in het Duitse Meppen en in Lelystad op de grote oval. Een mooie uitdaging voor het team om hier weer iets moois en succesvols van te maken! “