Ron Snoeck Racing Team maakt zich op voor eerste NK Rallyracing wedstrijd

Aankomende zondag, 14 april staat het Eurocircuit van Valkenswaard in het teken van de openingswedstrijd van het nieuwe Rallyracing seizoen. Deze wedstrijd zal tevens meetellen voor het Belgisch Kampioenschap dus er zijn voor veel coureurs dubbele punten te behalen.

De vele inschrijvingen voor deze wedstrijd en de zomerse weersverwachting beloofd een mooie dag met spectaculaire autosport op het Eurocircuit. Het Ron Snoeck Racing Team heeft de testdag op 24 maart positief afgesloten en kijkt dan ook vol vertrouwen uit naar de eerste wedstrijd van dit seizoen.

Vorig seizoen kampte het team een aantal keer met problemen van het elektrische stuurhuis van de SEAT. Dankzij Auto Elect uit Zeewolde lijken deze problemen nu verleden tijd. Tijdens de relatiedag van Bleker Autoteile werd er voor het eerst voorzichtig aan getest met het aangepaste elektrische stuurhuis, tijdens afgelopen testdag werd het stuurhuis voor het eerst goed aan de tand gevoeld en heeft dit goed overleefd.

Zaterdag zal het team de reis naar het Eurocircuit met een omweg maken omdat er eerst nog een tussenstop zal plaatsvinden in het Duitse Neuss. “We rijden met een omweg om nog even in Neuss de wastegateregeling te testen die we gebouwd hebben. Anders moeten we dit in de wedstrijd doen en dat vinden we niet zo een goed idee” vertelde Ron.

Met negen sterke deelnemers in de Supercars klasse zal Ron tot het uiterste moeten gaan om een podiumplaats te bemachtigen. Wilt u het Ron Snoeck Racing Team zelf in actie zien, dan bent u zondag 14 april van harte welkom op het Eurocircuit in Valkenswaard. De vrije trainingen zullen om 10.00 uur aanvangen waarna om 11.30 het startsein zal worden gegeven voor de eerste kwalificatiemanches.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com

Bleker Autoteile Nederland

Laat een reactie achter