Ron Snoeck Racing Team hoopt op probleemloze tweede NK

De openingswedstrijd van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing was er eentje die niet voor herhaling vatbaar is. Het was geen race maar een marathon voor het volledige team. Ondanks de problemen in de aanloop naar de wedstrijddag en ook op de wedstrijddag wist Ron toch aardig strijd te leveren met de SEAT en als vijfde te worden geklasseerd in het eindklassement.

Voor komende zondag hoopt het team dan ook een nog beter resultaat te kunnen boeken op het Eurocircuit en durft zelfs te hopen op een podiumplek. De SEAT is door het team weer volledig klaar gemaakt voor de strijd, en Ron zelf traint twee keer in de week aan zijn conditie door te fietsen op de BMX baan.

Of de SEAT zonder problemen de tweede wedstrijd van het kampioenschap weet te finishen zullen we pas zondagmiddag 12 mei weten. Uiteraard bent u van harte welkom op het Eurocircuit in Valkenswaard om Ron en het team aan te moedigen. In de paddock is er tevens altijd wel tijd om even een praatje met Ron of één van de teamleden te maken. De vrije trainingen zullen om 10.00 uur aanvangen waarna aansluitend de kwalificatiemanches en de finale races zullen worden verreden.

Foto’s: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com & RS

Bleker Autoteile Nederland

Laat een reactie achter