Ron Snoeck neemt deel aan eerste ronde Rallycross Challenge Europe

DSC_3233_M3_RS

Aankomend weekend zal Ron Snoeck deelnemen aan de openingsronde van het nieuwe seizoen van de Rallycross Challenge Europe. Het Ron Snoeck Racing Team reist deze week af naar het Tsjechische Autodrom Sosnova circuit voor de wedstrijd die op zaterdag 27 en zondag 28 juni verreden zal worden.

Na de succesvolle wedstrijd van vorige maand op het nieuwe Rallycross circuit in het Italiaanse Maggiora hebben de monteurs van het team de SEAT Leon weer geheel gecontroleerd op slijtage en waar nodig gerepareerd.

Ron Snoeck kijkt uit naar de wedstrijd in TsjechiĆ«, “Ik verwacht dat onze Leon competitief is op deze baan, die ligt mij ook wel. We zullen zien, na de trainingen weten we hoe sterk de collega’s momenteel zijn.”

Of het Ron Snoeck Racing Team dit jaar bij meerdere wedstrijden van de Rallycross Challenge Europe in actie zal komen is nog afwachten. “Ik denk niet dat we nog aan meer Challenge wedstrijden zullen gaan meedoen, het budget heeft behoorlijk geleden door het motorprobleem begin van het seizoen” aldus Ron Snoeck.

Foto: Patrick Wenting | www.Race2Fast.com