Ron Snoeck hoopt punten te kunnen scoren bij NK Rallyracing

Zondag 20 mei zal Ron Snoeck aan de start staan op het Eurocircuit in Valkenswaard voor de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap Rallyracing. Nadat Ron Snoeck bij de eerste wedstrijd van het 2012 seizoen geen punten heeft kunnen scoren is hij voor deze wedstrijd gebrand op een podiumplek bij de Supercars.

“We hebben sinds vorige wedstrijd weer zo ongeveer elke dag in de vrije uren aan de auto gewerkt om beter voor de dag te komen als de vorige keer. Er is een nieuwe turbo op gekomen. Veel tijd gestoken in de (elektrische) stuurbekrachtiging te verbeteren, vorige keer nog wat probleempjes mee. En verder hebben we nog wat tijd gestoken in de balans van het geheel. Als alles volgens onze verwachting loopt moeten we voorin mee kunnen strijden” vertelde Ron Snoeck.

Naast de vele vrije uren Ron Snoeck Racing Team heeft opgeofferd om de SEAT Leon te verbeteren, is er ook deze keer weer veel werk verricht door de sponsoren MTO, Sweedspeed en Koese Engineering. “Ik ben zeer dankbaar voor alle hulp die mij is aangeboden afgelopen weken en hoop dat ik zondag met een mooi resultaat iets terug kan geven!” aldus Ron Snoeck.

Naast het feit dat de SEAT in topconditie moet verkeren is het natuurlijk ook noodzakelijk dat Ron Snoeck zelf ook in goede conditie verkeerd. Om zijn fysieke conditie op peil te houden doet Ron twee keer in de week aan BMX fietscross, “Mijn zoon Jarno doet dat al een paar jaar en omdat het met mijn handen in mijn zak staan niks leek, ben ik het samen met wat andere vaders ook gaan doen. Super voor je conditie en reflexen!”

Foto’s: Patrick Wenting & Ron Snoeck Racing

Laat een reactie achter