Hard werken voor het Ron Snoeck Racing team

Ron Snoeck en zijn monteurs benutten iedere vrije minuut om de SEAT Leon op tijd klaar te krijgen voor de Rallyracing testdag. Het streven van het team is dus om komende zondag 25 maart de SEAT te testen tijdens de Rallyracing testdag op het Eurocircuit van Valkenswaard.

“Wij werken momenteel 7 dagen per week in de vrije uurtjes aan de evolutie van Leonie, eind volgende week zal die toch zover moeten zijn dat we naar de testbank kunnen want we willen wel graag naar de testdag” vertelde Ron Snoeck ons een week geleden.

Naast de nieuwe versnellingsbak die was aangeschaft voor het nieuwe seizoen, moest er een volledig nieuwe uitlaat gemaakt worden voor de SEAT, “Nu we het toch opnieuw moesten doen, dan maar gelijk van RVS, dan blijft die ook mooi” aldus Ron Snoeck.

Afgelopen vrijdagochtend melde Ron Snoeck goed nieuws, “Om 22.30 uur gisteravond draaide hij voor het eerst. Nu nog afwerken en aanstaande maandag naar de testbank!” Als alles volgens plan blijft verlopen zullen we Ron Snoeck dus komende zondag in actie zien op het Eurocircuit om de SEAT de definitieve test voor het nieuwe Rallyracing seizoen te geven.

Laat een reactie achter