Ron Snoeck met goed gevoel naar NK Rallyracing

Een nieuwe versnellingsbak, een nieuw racepak en een nieuwe website geven Ron Snoeck een goed gevoel bij de start van het nieuwe Rallyracing seizoen. Nadat in de wintermaanden hard was gesleuteld aan de SEAT Leon van het Ron Snoeck Racing Team kwam er eind maart toch wat tegenslag.

Er was een nieuwe versnellingsbak ingebouwd en de wagen werd op de testbank gezet. Een dag later kwam er slecht nieuws van Ron Snoeck “Het is niet goed gegaan op de testbank. Het begon met de oliedruk die te laag was, toen dat opgelost was en er meer vermogen opgezet werd ging de koppakking er tussen uit…”

Diezelfde avond is de motor weer uit de wagen gehaald om de dag erop terug gebracht te kunnen worden naar Voss Motorsport in Duitsland. De tegenslag resulteerde wel dat er niet getest kon worden tijdens de testdag op 25 maart op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Op woensdag 28 maart was de motor weer terug en bouwden de monteurs van het team hem weer in de SEAT zodat de wagen de vrijdag daarop opnieuw op de testbank bij MTO kon. Vrijdagavond melde Ron Snoeck dan eindelijk goed nieuws “De auto is op de testbank geweest en het is oké! Nu morgen wat rondjes testen in Duitsland.”

Ook na de test in het Duitse Dusseldorf kon Ron Snoeck positief nieuws melden “De test is naar wens verlopen en was zeer waardevol, er kwamen wat kleine dingen aan het licht die we op kunnen lossen. Het geeft een goed gevoel, die nieuwe versnellingbak, en vooral dat centerdiff dat zorgt voor een heel ander rijgevoel en ook de handrem is nu goed bruikbaar.”

Voor dit seizoen heeft Ron Snoeck ook zijn vertrouwde oranje/blauwe raceoverall vervangen voor een nieuwe overall gesponsord door Biesheuvel Autosport,, en met ook een nieuwe website kan hij zondag 15 april op het Eurocircuit met een goed gevoel starten aan een nieuw Rallyracing seizoen.

Laat een reactie achter